gerammm!!
Posted on Saturday, April 30, 2011| ✎ 5 Awesome
hyep!huh! anis nk cepat cepat ni!! korang nampak xxx nape blog anis jadi camni??? kosong! bosan! kan?? ini disebabkan kiki kaka!! wan nur natasya!! die buad!! alya kate die pndai teka pass blog org~!
die jugak buad kat alya! now! disbbkan anis ckp kat alya yang die buad kat blog alya!! die buat pulak kat anis!!


4 u natasya: kau jgn buat aku marah!! esok aku belasah ko!! kite bkn kwan lagi!! and dlm peksa!! ko jgn sibok2 pggil aku!! hari tu aku kena hukuman coz 
cikgu ingat aku nk tiru ko!! macamlah ko bijak sangat!! :P! 


ko faham ape maksud ( :P)?? go0d!!
aku bold kan ni sebab ko ****! sah ko b***!! org kata kat ko tu **** ko marah!! suke hati dieorang laaaaaa!! mulut dieEEE!! ko ingat mulut ko comel?? comel keeeee??? eieeeeewwww!! mulut !! gigi kalu ko senyum x ikhlas!!!!! busuk baunyerr!!!! dah lah mak bapak ko ckp ko x berus gigi!! tgk!! hishhh!! babil lah ko! ni!!!!!!!!!!!''''




ko jangan ingat aku nak sangat kawan ngan ko ni!!!!!


:P!
\
x pe lah!  mood pom dah x de!@!!!


i hate you!!!
« Newer Posts |
I'm Girl
Assalamualaikum:)
My name Anis for short :) My age is 12 years old! UPSR IS COMING @_@ just follow me if you like this blog and i will follow back :D
|
Facebook


My Heart♥
Creadit
Please notice me! if i not credit your stuff :)
Designer : Anis Maisarah
Background : Una
Header : Iyra
Doodle : Apple
Best View : Google Chrome