Encoding the codes
Posted on Monday, May 16, 2011| ✎ 0 Awesome

hai sekali lagi ni!! heheh ramai yang tnyer anis at fb!! camne nk buat tuto sendiri.. so anis x sempat nk ckp!!
so anis share sini laa..!! mseti ramai yg memerlukannya..!! i think lerr..!! sbb ramai jugak lah yang tnyerr!! about this!!

bila dye paste code untuk tutor dye , nanti jadi gambar .sbb tu korang kena edit dulu arr..!!
isi code yg nak letak kat blog korg dalam kotak kat situ , pstu tekan Encode. nanti dye ada kluar code baru , korg copy yg tu pastu paste la kat tempat yg dikehendaki :)
(Ayat akk nana)sorry copy k

 klik sini  and buad lah yang ape korang suke kkk!! bye love u all..!! :))!!!

« Newer Posts | Older Post »
I'm Girl
Assalamualaikum:)
My name Anis for short :) My age is 12 years old! UPSR IS COMING @_@ just follow me if you like this blog and i will follow back :D
|
Facebook


My Heart♥
Creadit
Please notice me! if i not credit your stuff :)
Designer : Anis Maisarah
Background : Una
Header : Iyra
Doodle : Apple
Best View : Google Chrome