Lucky Draw's Giveaway By Nurul Hanis Anasa !!
Posted on Wednesday, May 25, 2011| ✎ 2 Awesome

hai tadi.. anis on facebook.. pas2 kak hanis cakap and die ade buad giveaway!! wauu hepi je rasa.. 
and anis pom review die punye blog..!! *sangat beruntung* anis segera nk buad post.. :)) 
coz anis nk try laaa..!!mula3 kalo korang nk masuk sangat sila review blog kak hanis baru leh masuk coz kena lha tgk syarat3 die kan?? x kan lah x nak masuk!! blog die paling anis suke..!!
die amat berjasa kpd anis..*like please* hehhe :P hm blog die ni dah macam dunia kawaii..!! i like kak hanis blog..!! ha! dah tgk ke blog die?? comel je kan3?? hm comel ape lagi *follow laa*
but die x guna i follow u follow me *sorry* sape nk masuk sila masuk cepat!! hahhahaa..!! nk tahu
x ape hadiah?? weh mesti lah nk tahu hahahahhaa.. sape nk tahu angkat kaki semua..!! hahahha..!!
x nampak pom..!!tunjuk ahh..!! wepp :P!

now sape sape nk masuk jom tgk syarat die..!!

btw this banner !!

1) sila follow blog  nurul-hanis.blogspot.com and puteri-puterisabrina.blogspot.com but ia bukan paksaan okay :)2) Sila buat entry tentang Giveaway ni but ia ada 2 bahagian :)
BAHAGIAN PERTAMA
Sila review blog nurul-hanis.blogspot.com ni :) Nak bodek pun tak pe :)
BAHAGIAN KEDUASila nyatakan mengapa anda ingin join Giveaway ini? harus lah ikhlas :)3) Copy the banner above and paste it in your entry :) Make sure link kan banner tu dengan link blog nurul-hanis.blogspot.com4) Bangsa and jantina sama sekali tidak kisah :) Open to all my visitors ! :)5) After dah buat entry and dah publish, link kan entry anda ke comment box bawah ni. Make sure LINK ENTRY GIVEAWAY NI. Bukan link blog awak :) 

hadiah die lumayan gilerrr..!! hahah nk tahu??



ha!! ni die kata kak amar buat..!! utk die..!! comel kan3? adelah kak amar blog cap ayam!! ha! yang tu laa..!!
FREE OF CHARGE untuk kak haniss.. i edit kak hanis ayat!!sorry :)


free pom dah lawaaa..!! mmglah post kak hanis cakap camni jugakk!! but mmg lawa :)
 Doodle kat bawah ni adalah hasil beliau. Ia juga adalah order-an saya yang BERBAYAR. Jangan terkejut kalau terlalu lawa ;)





ha!! comel kan3??yang berbayar :))!! sosososos.. masok ahh..!! kot ade rezeki :)


kalo ade pape.. kak hanis akk umumkan.. sbb tu korang kena follow die.. kan senang3??
KAK HANIS MANTAP!!!! WOOWWWWWW..!! KIKIT BA..!! HAHAHA..!! I LOVE UR BLOG FOREVER..!! SAY HELLO!! TO HER BLOG PLEZ...!PLEZZ.. I HOPE RAMAI JOIN !! HEHHE
SO JOIN APE LAGI...!! BLA AHH..!!KAK HANIS.. BUAD BLOG AKK LAGI COMELL NK MAMPOS..!! BYE..


LALALALLAAA..!! HM.. BAGI SAYE MENANG SEKALI PELZZ.. :)) HAHHA


KAK HANIS tnyer nape saye nk masuk sangat coz.. saye just nk tahu ketahanan dan keupayaan blog saye..!! dan  nk kak hanis yang it sikit,, ni nilai blog anis.. :) my blog 95 percent from me..!! good luck all..!! pray 4 me :))..!! and anis x pernah menang!!

« Newer Posts | Older Post »
I'm Girl
Assalamualaikum:)
My name Anis for short :) My age is 12 years old! UPSR IS COMING @_@ just follow me if you like this blog and i will follow back :D
|
Facebook


My Heart♥
Creadit
Please notice me! if i not credit your stuff :)
Designer : Anis Maisarah
Background : Una
Header : Iyra
Doodle : Apple
Best View : Google Chrome