Mengetahui Details Blog..!
Posted on Monday, June 13, 2011| ✎ 0 Awesome
 
hai.. morning all readers..!! *morning* hahhaaa..!! today anis nk korang tahu details blog korang 
and tahu di blog kite tu selamat dripada *VIRUS* or xx!! tu lah korang kena tahu..!! ok.. tu yg pertama..!! kedua korang kena lah *prihatin* skit ngan blog korang yg comel 2..!! kate syg tapi biarkan *BERAT* x boley cam2 kpd semua bloggers..!! :D,,...then nk loading pom byk masa..!!
ish3.. smapai org *x nak follow* ~sebab lambat~ korang hepy xxx?? *sedih bkn?*
*hey! ini tutor anis sendiri.. tiada credit ok? and kalo nk ambik tuto ni .. linkkan ke blog ini faham?*

ok lah jom kite mengetahui blog korang tu ade *VIRUS*  ke x?
selamat ke x? bersih ke x? hehehe..!!

*ok ni anis punye k?* 


--------- LINK SCAN SUMMARY ---------
URL scanned: http://domolovebunny.blogspot.com/
PhisTank say's: Service not available.
AVG say's: Service not available.
SiteTruth say's: This site is safe.
Google Safe Browsing say's: This site is safe.
Threat Name: No Threat FOUND
Threat Definitions: 971895
Engine Version: 0.97
Host IP: 72.14.213.132
Link Status: Clean
File Size: 146.49 KB
Time Finished: 4.14 secs
Overall result: This site is secure.


ok.. tgk safe jer kan3?? so boleh korang follow and tgk tutor ^-^..

kalo korang nk buad ....  click here :D ok.. lepas korang klik die suroh korang bagi link tu yang 

atas sekali tadi ok? bagos if dah paham :D,,!! 




ok skrang pulak..!! anis nk check berat blog anis..!! mesti byk gilerrrr.. kan3?


*ni anis punye*

#
 Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1domolovebunny.blogspot.com/146.49 KB0.16 seconds0 seconds




haa..!! tgk ahh berat kan3?? tapi anis loading blog kejap jer..!! right? x tahu lah korang lambat :P...

hahahahhaa..!! BTW.0 seconds arrrr..!! kih3..!! k lah bubai..!! opsssss..!! 

nk buad jugak?

ok ok..!!  click here..! ok.. good luck.. !!

no credit !! 
 
« Newer Posts | Older Post »
I'm Girl
Assalamualaikum:)
My name Anis for short :) My age is 12 years old! UPSR IS COMING @_@ just follow me if you like this blog and i will follow back :D
|
Facebook


My Heart♥
Creadit
Please notice me! if i not credit your stuff :)
Designer : Anis Maisarah
Background : Una
Header : Iyra
Doodle : Apple
Best View : Google Chrome