Segmen Kak Dayana!! (Dayana nk tau impian saya)
Posted on Thursday, June 2, 2011| ✎ 2 Awesome

hai semua..!! hari ni anis leh blogging.. suke hati anis.. hehe... sbb die... ade lah..!! :P
mase2 anis on fb ade lah seorang akk yang comell...!! die kate join segmen die..!! 
anis apelagi.. terus tgk blog die... walhal.. sangat menarik wahai.. akk dayana..!! hehehehe..!!
so anis nk masokk.,,!!! wohoo.. menang laa ye..!!... hahahaha
jom tgk ape syarat  die..

1. Tajuk entry korang buat, "Dayana nak tau impian saya!"

Korang copy URL image header Dayana tu, link kan ke entry ni.

2. Then dalam entry , korang tulis,

" Kalaulah saya ____ , dah lama saya ____ "
link entry tu korang  hantar dekat comment entry Dayana yang ini oke.
yang paling creative, nanti Dayana pilih and cerita kenapa Dayana suka impian korang tu oke !

Tutup segmen ni esok malam (3/6/2011) pukul 11.00 malam.


my answer..!"kalaulah saye pndai berblogging dah lama saye popular kat dunia blog..hm..

follow blog ni!! so klik sini utk follw diye..!!

doakan anis supaya menang,.,.!! doa tu ikhlas.. faham!!
« Newer Posts | Older Post »
I'm Girl
Assalamualaikum:)
My name Anis for short :) My age is 12 years old! UPSR IS COMING @_@ just follow me if you like this blog and i will follow back :D
|
Facebook


My Heart♥
Creadit
Please notice me! if i not credit your stuff :)
Designer : Anis Maisarah
Background : Una
Header : Iyra
Doodle : Apple
Best View : Google Chrome