Tutorial Alert For Readers (cam Anis)
Posted on Wednesday, June 8, 2011| ✎ 2 Awesome
hai..!! all..tadi ade org request tuto kat anis namenyee Khaleeda Syaheera !! klik kat name die terus pergi ke die punye fb..!! :D.. so add lah ye..!! and jgn lupe nk tgk blog die?? okeh klik sini comel kan2?
cam lah tuanyer.. bkn? ha!! ok die tnyer camni


  1. dashboard -- design -- htm;/javascript
  2. copy pas2 paste code kat bawah ni kat content tu




hurm , macam mana Anis buad bila kita bw dekat blog Anis , nnti dekat situ dia kluar "jangan jadi copycats ye" than dekat bawah tuh ada ruang tempat kosong , than tulis "boleh je ! !" boleh ajar tuto nya tak ?

ok!! korang paham xxx?? x? ok camni !! bila korang klik link blog anis pas2 keluar 


 Welcome!jgn copy boleh? pas2 ade tempat kosong !! di tempat kosong tu die ade Boleh je!! kan??

pas2 ade lagi kan3>?? mals nk tules..!! so sape nk baud jom kite start!! utk buad!!hahhaa

<script type='text/javascript'>var name = prompt("Kate pertama", "kate kedua ");var name = prompt("kate pertama", "kate kedua ");alert("kate akhir ")</script>

Anis's Note:


Kate pertama ~ ok..!! perkataan yang ingin disoalkan!! 

kate kedua~ jawapan die..!!
kate akhir~ cam.. contoh!!! hope heppy!! contoh..!! tapi die x de tempat kosong!!


ok byee!! sape2 x paham.. sila komen..!! kalo still x paham biar anis buadkan!kalo nk anis buadkan!
add my fb dan inbox anis bagi email dan pass blog!!




« Newer Posts | Older Post »
I'm Girl
Assalamualaikum:)
My name Anis for short :) My age is 12 years old! UPSR IS COMING @_@ just follow me if you like this blog and i will follow back :D
|
Facebook


My Heart♥
Creadit
Please notice me! if i not credit your stuff :)
Designer : Anis Maisarah
Background : Una
Header : Iyra
Doodle : Apple
Best View : Google Chrome