Contest Blog Paling Ohhsemm
Posted on Saturday, September 17, 2011| ✎ 3 Awesome

ok korang ni bkn anis buad tau!! anis buad pahni anis post ok? ok ni nadhirah izzati yg tag Anis maybe! hahaa.. bagi anis blog ni pun bkn awesome sgt pun..:( buruk lagii. btol x??? ha mmg! hahaha jom tgk syarat2 die k?

Mesti follow blog Syiqin dengan Nadhirah.
 Mesti warga negara malaysia.
 Klau nak join, buat satu entry pasal contest ni. Ambik banner tu sekali :]
 Send comment link entry contest  dekat blog Syiqin klau dah join.
 Tag 1 orang yang korang nak tag.
 Tarikh tamat contest 20/10/11



hadiah pulak!!


First :
Top-up RM10,Edit Full Blog By Syiqin.
Second :
Top-up RM 5,Header and Footer.
Third :



giveaway pulakk.. rajin dieorang kan?? hahaha 



follow Blog Syiqin And Nadhirah
Malaysian only
Klau nak join, buat satu entry pasal contest ni. Ambik banner tu sekali :]Send dekat entry Nadhirah
 Tag 1 orang yang korang nak tag.
 Tarikh tamat contest 1/11/11     
 Sponsors pun bole join dengan syarat kalau hadiah yang anda buat terken pada diri sendiri,ken ganti dengan orang yang mempunyai number selepas anda

sponsor pulak ehh:

Han Hanan
Faqihah Husni
Syah Zahari
Fatin Afiqah
Puteri Auni
Nadiya Kyrie
Popit Zonzuan
Bieya Zainoddin
Marhamah Raim
Noor Cahaya
Fiqah Yassin
Wan Hazel
Nazihah Anuar




HADIAH UTAMA


TAG: MY READERS
TAG: X TAHU SAPE!

Top-up RM3,Cursor.

« Newer Posts | Older Post »
I'm Girl
Assalamualaikum:)
My name Anis for short :) My age is 12 years old! UPSR IS COMING @_@ just follow me if you like this blog and i will follow back :D
|
Facebook


My Heart♥
Creadit
Please notice me! if i not credit your stuff :)
Designer : Anis Maisarah
Background : Una
Header : Iyra
Doodle : Apple
Best View : Google Chrome