Contest Me and My shawl :)
Posted on Thursday, October 27, 2011| ✎ 0 Awesome
haiii korang , anis nak update puas giler x hupdate kan?? hoho.. gedikss.. :D anis nak post pasal contest? contest ni bkn anis buad tauu, tapi kawan Anis buad.. hihihi ohh yeahh sesiapa masuk contest Nature Beauty, kalo nak masuk tlg klik old page tau! hahah.. kk.. nak masuk ugak ehh?? okok jom tgk!




First : Buat satu entry bertajuk . Contest Me and My Shawl .
Second:Korang perlu lekat banner kat bawah ni ni kat entry korang tu . 
Third:Sila tempek banner ini 

Fourth:Korang letak lah gambar korang dengan shawl korang tu . Alaaaa  , muke korang yang cute miute tuh . Asalkan korang pakai shawl . Cari gambar yang paling cute tau ! Gambar asli korang ! Jangan ambik gambar cun orang lain .

yang lain korang tgk sendiri ek? korang nak masuk leh Blog Nina :) blog die comel and cool kan?
so korang masuk lahh! ngee~ gmbar anis ke? nope u all kan tahu anis masukkan gmbar my sis ler.. die nak masukk sangat :O tapi x der blog ! "die degil" -_- " 

gmbar nak pertaruhkan : gmbar x comel okiee,, hehe peace.. :D





urghhh, comel ke? bluekkk..:P haha jangan marah ek kak..:) be nice.. 

« Newer Posts | Older Post »
I'm Girl
Assalamualaikum:)
My name Anis for short :) My age is 12 years old! UPSR IS COMING @_@ just follow me if you like this blog and i will follow back :D
|
Facebook


My Heart♥
Creadit
Please notice me! if i not credit your stuff :)
Designer : Anis Maisarah
Background : Una
Header : Iyra
Doodle : Apple
Best View : Google Chrome